fbpx

Onze Yoga Sessies

Proefles volgen?

Zoek je ontspanning? Wil je flexibeler worden of verlang je naar meer rust in je hoofd? Kom dan een proefles volgen bij Green Spirit Yoga. Kosten voor een vrijblijvend proefles: 5 eur.

Mail of bel voor een afspraak, het lijkt me leuk je te ontmoeten.

Green Spirit Yoga: 

Dwingeloo en Uffelte 

 • Deugdenyoga    Is een mix van yogastijlen. Elke les heeft een deugd als thema, bijvoorbeeld doorzettingsvermogen, matigheid of begrip. Door elke les een thema te geven krijgen de lessen nog meer diepgang.  Iedereen kan aan deze les meedoen. 
 • Yin yoga  Een rustige soort yoga die zich op het bindweefsel richt.
 • Yoga voor beginners/55 plus  Kortere les met houdingen die iedereen kan uitvoeren. Er wordt gebruik gemaakt van kussentjes/bankjes/stoelen, yogariemen en yogablokken.
 • Zwangerschapsyoga Dwingeloo  Je hebt geen yogaervaring nodig. Even een moment voor jezelf, je zwangerschap en je kleintje. Voorbereiden op de bevalling, map met veel info en tips om thuis te kunnen doorlezen, partnerles en meer. De nadruk ligt op ontspanning.
 • Babymassage  Door massage kan je de emotionele ontwikkeling positief beïnvloeden en de band met je kleintje versterken. Je leert de basis technieken voor babymassage. Daarbij volgen we een bepaald ritme/volgorde. Zelf meenemen: basis olie zonder parfum: bijv. amandelolie, kokosolie… en een grote handdoek. 10 eur. 
 • Ouder-kind yoga

  (Groot-)ouder versterkt de band met het kind 15 eur

 • Ouder-peuter yoga (Groot-)ouder versterkt de band met de peuter 15 eur
 • Fertiliteitsyoga Op dit moment worden er privélessen aangeboden (Wil je je vruchtbaarheid een boost geven en zwanger worden? Dan is fertiliteitsyoga iets voor jou. Door diepe ontspanning, yogahoudingen, speciale ademhalingstechnieken en voedingstips verhoog je je kans op een gezonde zwangerschap)

Voor meer workshops zie activiteiten of check www.facebook.com/greenspirityoga

 

Wat is deugdenyoga

Zoek je ontspanning? Wil je flexibeler en sterker worden of verlang je naar meer rust in je hoofd? Dan is deugdenyoga de juiste keuze. Het combineert meerdere yogastijlen zoals de Hatha, Dru, Yin en Kundalini Yoga. Deugdenyoga onderscheidt zich doordat er met themalessen wordt gewerkt. Iedere les staat er een deugd (thema) centraal. Bijvoorbeeld zelfvertrouwen, vreugde of matigheid. Voor de les kan je zelf de deugdenkaart lezen. De deugd wordt geïntegreerd in houdingen, meditaties en affirmaties. Dit maakt elke les anders, uniek en zorgt ervoor dat je deze intenser ervaart. Je bereikt ontspanning door inspanning. Door bewust stil te staan bij een deugd kun je deze makkelijker inzetten in je dagelijkse leven. Een deugdenyogales is een rustmoment voor jezelf, je kan even weer opladen, ontspannen en op kracht komen. Er hangt een luchtige sfeer en er wordt met regelmaat gelachen. Ben je benieuwd hoe de deugdenkaarten eruitzien? Je kan hier een deugdenkaart trekken: https://www.keiindeugden.nl/trek-een-deugdenkaart 

 

Opbouw van de les

Een yogales duurt 60 minuten. Iedere les begint met een korte meditatie, vaak in combinatie met een ademhalingsoefening. Hierdoor kom je tot rust en kun je de rest van de les bewuster ervaren.

De houdingen variëren per les en bij Deugdenyoga hangen de houdingen af van de deugd die centraal staat. Bijvoorbeeld bij het thema kracht zijn de houdingen intensiever dan bij het thema zachtheid of respect.

Iedere les wordt afgesloten met een liggende eindontspanning zodat je lichaam en je geest volledig tot rust komen. Je gaat naar huis met een soepel lichaam en een ontspannen gevoel.

 

Leslocatie
Green Spirit Yoga

Dwingeloo 

Lesrooster

Nieuwe groep kan starten bij 2 of meer aanmeldingen.

Vanaf maandag 19 october:

Maandag: 

19:00 – 20:00 Deugdenyoga

20:15 – 21:15     Zwangerschapsyoga

Dinsdag:

9:00-10:00       Yin yoga

10:15-11:15          Deugdenyoga

Donderdag:  

19:00-20:00     Yin yoga

20:150-21:15      Deugdenyoga

 

Verder aanbod:

Tieneryoga

Kinderyoga

Peuteryoga 

Fertilieteitsyoga

 

Tarieven yogalessen

Deugdenyoga

 

Fysiek of Online yoga via Zoom

 

Vanaf 19 october bel of mail voor data/tijden/ locatie 

info@greenspirityoga.nl

0655963287

 

 

 

 

Yinyoga em

Zwangerschaps

yoga

 

Vanaf 19 october bel of mail voor data/tijden/ locatie 

 

 

 

 

   

Je bent welkom voor een proefles. Instromen kan op elk moment.

Wil je echt heel graag op les, maar heb je een klein budget? Stuur dan een mailtje voor meer info.

Privéles kost €60,- per uur. 

 

 

Wat kan deugdenyoga jou brengen?

 • Je lichaam wordt sterker, krachtiger en gezonder
 • Iedere week heb je een rustmoment voor jezelf
 • Je laat spanningen los en kun je weer opladen.
 • Deugdenyoga helpt je bewuster, gezonder en gelukkiger te leven.