fbpx

Onze Yoga Sessies

Proefles volgen?

Zoek je ontspanning? Wil je flexibeler worden of verlang je naar meer rust in je hoofd? Kom dan een proefles volgen bij Green Spirit Yoga. 

App of bel 0655963287 voor een afspraak, het lijkt me leuk je te ontmoeten.

Green Spirit Yoga: 

Dwingeloo

 • Deugdenyoga   Elke les heeft een deugd als thema, bijvoorbeeld doorzettingsvermogen, flexibiliteit of begrip. Door elke les een thema te geven krijgen de lessen nog meer diepgang.  
 • Yin  yoga  Yin yoga is een rustige soort yoga die zich op het bindweefsel richt.  We gaan  langzaam ontwaken en ontspannen. 
 • Hormoon yoga  Hormonen weer in balance brengen. Dit is belangrijk als je zwanger wilt worden, klachten rondom de overgang hebt of niet goed in je vel zit.
 • Yoga voor beginners/55 plus  Een les met houdingen die iedereen kan uitvoeren. Er wordt gebruik gemaakt van kussentjes/bankjes/stoelen, yogariemen en yogablokken.
 • Zwangerschapsyoga  Je hebt geen yogaervaring nodig. Even een moment voor jezelf, je zwangerschap en je kleintje. Voorbereiden op de bevalling, map met veel info en tips om thuis te kunnen doorlezen, partnerles en meer. De nadruk ligt op de ontspanning.
 • Ouder-kind yoga 

  (Groot-)ouder versterkt de band met het kind. Samen plezier maken, bewegen en ontspannen.

 • Ouder-peuter yoga (Groot-)ouder versterkt de band met de peuter. De kleine draakjes kunnen lekker zichzelf zijn.
 • Babymassage  Door massage kan je de emotionele ontwikkeling positief beïnvloeden en de band met je kleintje versterken. Je leert de basis technieken voor babymassage. Daarbij volgen we een bepaald ritme/volgorde. Zelf meenemen: basis olie zonder parfum: bijv. amandelolie, kokosolie… en een grote handdoek. 
 • Fertiliteitsyoga Op dit moment worden er privélessen aangeboden (Wil je je vruchtbaarheid een boost geven en zwanger worden? Dan is fertiliteitsyoga iets voor jou. Door diepe ontspanning, yogahoudingen, speciale ademhalingstechnieken en voedingstips verhoog je je kans op een gezonde zwangerschap)

 

Wat is deugdenyoga

Zoek je ontspanning? Wil je flexibeler en sterker worden of verlang je naar meer rust in je hoofd? Dan is deugdenyoga de juiste keuze. Het combineert meerdere yogastijlen zoals de Hatha, Dru, Yin en Kundalini Yoga. Deugdenyoga onderscheidt zich doordat er met themalessen wordt gewerkt. Iedere les staat er een deugd (thema) centraal. Bijvoorbeeld zelfvertrouwen, vreugde of matigheid. Voor de les kan je zelf de deugdenkaart lezen. De deugd wordt geïntegreerd in houdingen, meditaties en affirmaties. Dit maakt elke les anders, uniek en zorgt ervoor dat je deze intenser ervaart. Je bereikt ontspanning door inspanning. Door bewust stil te staan bij een deugd kun je deze makkelijker inzetten in je dagelijkse leven. Een deugdenyogales is een rustmoment voor jezelf, je kan even weer opladen, ontspannen en op kracht komen. Er hangt een luchtige sfeer en er wordt met regelmaat gelachen. Ben je benieuwd hoe de deugdenkaarten eruitzien? Je kan hier een deugdenkaart trekken: https://www.keiindeugden.nl/trek-een-deugdenkaart 

 

Opbouw van de les

Een yogales duurt 60-75 minuten. Iedere les begint met een korte meditatie, vaak in combinatie met een ademhalingsoefening. Hierdoor kom je tot rust en kun je de rest van de les bewuster ervaren.

De houdingen variëren per les en bij Deugdenyoga hangen de houdingen af van de deugd die centraal staat. Bijvoorbeeld bij het thema kracht zijn de houdingen intensiever dan bij het thema zachtheid of respect.

Iedere les wordt afgesloten met een liggende eindontspanning zodat je lichaam en je geest volledig tot rust komen. Je gaat naar huis met een soepel lichaam en een ontspannen gevoel.

 

Leslocatie
Green Spirit Yoga

Dwingeloo, Lheeweg 4, 7991AM 

Lesrooster

Nieuwe groep op andere tijdstip kan starten bij 2 aanmeldingen.

Maandag:

8.30-9.30 Vroege vogels Yoga vanaf 5 januari

16:00-16.45 kinderyoga 4-8 jaar

Woensdag:

 8:45-9:45 Zwangerschapsyoga vanaf 2 november

18:45-20:00   Hormoonyoga

Donderdag:  

18:45-20:00    Deugdenyoga vanaf 5 januari

 Zaterdag 29 October Halloween kinder yoga 16.00-16.45

 

Verder aanbod:

Ouder-kind yoga

Kinderyoga

Peuteryoga 

Fertilieteitsyoga

 

Tarieven yogalessen: 10-12,50 eur per les

Deugdenyoga

 

                    75 min

 

 

 

 

 

 

Aanmelden graag via whatsapp 0655963297.

 Yin-, hormoon- en

Zwangerschaps

yoga

                          60 min

 

   

Aanmelden graag via whatsapp 0655963297.

Je bent welkom voor een proefles. Instromen kan op elk moment.

Wil je echt heel graag op les, maar heb je een klein budget? Stuur dan een mailtje voor meer info.

Privéles kost €60,- per uur. 

 

 

Wat kan deugdenyoga jou brengen?

 • Je lichaam wordt sterker, krachtiger en gezonder
 • Iedere week heb je een rustmoment voor jezelf
 • Je laat spanningen los en kun je weer opladen.
 • Deugdenyoga helpt je bewuster, gezonder en gelukkiger te leven.